Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Hulpmiddelen Centrum

 

Voor het huishouden, voor de dagelijkse verzorging, om te bewegen, om te ontspannen, om te wonen en om te communiceren; voor al deze activiteiten zijn hulpmiddelen beschikbaar. Misschien komt er een dag dat u een hulpmiddel nodig heeft. Thuisleven werkt samen met diverse partners in Noord- en Midden-Friesland. Speciaal voor pashouders van Thuisleven bieden zij hun producten tegen een gereduceerde prijs aan. Het Hulpmiddelen Centrum is één van die partners.

Vergoeding

Hulpmiddelen die nodig zijn voor behandeling, verpleging, revalidatie of verzorging, krijgt u vergoed uit het basispakket. Eenvoudige loopmiddelen, zoals krukken of een rollator, vergoeden zorgverzekeraars niet. Heeft u blijvend hulpmiddelen nodig, bijvoorbeeld vanwege een handicap? Dan krijgt u deze meestal van uw gemeente. Meer informatie daarover vindt u bij uw eigen gemeente en zorgverzekeraar.

 

10% korting op hulpmiddelen

Pashouders van Thuisleven krijgen op vertoon van hun pas:

10% korting op alle nieuwe hulpmiddelen boven de € 30,- in de showroom van het Hulpmiddelen Centrum (Burgum), het Hulpmiddelen Advies Centrum (Leeuwarden) of de Groene Kruis Winkel (Drachten, Heerenveen en Sneek). Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met aanbiedingen en abonnementen en niet geldig op de website.

Gegevens

Hulpmiddelen Advies Centrum Leeuwarden

Ampèrestraat 14

8912  AD  LEEUWARDEN

Telefoonnummers: 0511-460660

E-mail adres: info@hulpmiddelencentrum.nl

Hulpmiddelen Centrum Burgum

Mr. W.M.O. van Veenweg 40

9251 GA Burgum

Telefoon: 0511 - 460 660

E-mail adres: info@hulpmiddelencentrum.nl

Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur

Openingstijden ma t/m vr 8.00 - 17.00 uur

   

Groene Kruis Winkel

Kijk op www.groenekruiswinkel.nl voor de actuele openingstijden en adresgegevens.Telefoonnummer: 0512-541701