Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Boodschappenservice

Het is een uitkomst als uw boodschappen thuis bezorgd worden. Thuisleven werkt samen met Van Smaak. Deze organisatie verzorgt niet alleen verse maaltijden, maar heeft ook de boodschappenservice. Deze boodschappenservice is alleen mogelijk wanneer u ook maaltijden bij Van Smaak afneemt.

Boodschappenlijstje

U vult op papier, of via de computer (online) uw boodschappenlijstje in. Via de computer zijn er iets meer mogelijkheden, omdat u daar het volledige assortiment van de supermarkt vindt. De prijzen zijn online ook direct te zien.

Het boodschappenlijstje op papier biedt een breed assortiment met A- en B-merken. U hebt dus altijd ruim keuze. Dit lijstje geeft u elke keer mee aan de chauffeur die uw boodschappen brengt.

Werkwijze

U betaalt naast de boodschappen € 3,95 voor de bezorging. Pashouders van Thuisleven betalen € 3,40. Per dag rijden zo'n twintig chauffeurs om maaltijden en boodschappen rond te brengen. Van Smaak probeert het zo te regelen dat steeds dezelfde chauffeur bij u langskomt. Het is prettig dat u een bekend gezicht ziet.

Sleutelservice

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de sleutelservice. Dan bent u er altijd van verzekerd dat de boodschappen bij u thuis staan.

“Zware boodschappen tillen, lukt mij niet meer. Daarom laat ik deze boodschappen aan huis bezorgen: een uitkomst.”