Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Schiphol behind the Scenes

Wie op vakantie gaat met het vliegtuig, zal vaak het eerst denken aan vliegen vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de grootste luchthaven van Nederland. Maar ook als je niet op vakantie gaat, is het leuk om een dagje naar Schiphol te gaan. Vliegtuigen kijken vanaf het panoramaterras of gewoon wat rondkijken en winkelen. Voor wie eens wat anders wil, is er de Schiphol Behind the Scenes Tour. Stap in de Schiphol Experience bus en laat je meenemen achter de schermen van de luchthaven. Hoe werkt de brandweer op een vliegveld? Hoe ziet een hangar er van dichtbij uit? Wat gebeurd er als het sneeuwt? Al deze vragen zullen worden beantwoord tijdens de Schiphol Experience. Ook krijgt u een kijkje in de geschiedenis, over de start van het vliegveld en de eerste vlucht die ooit op de luchthaven vertrok. Ontdek Schiphol zoals u nog nooit eerder hebt gezien!

Na de tour is er nog tijd om zelf rond te kijken op de luchthaven, te lunchen, of het panoramaterras te bezoeken.

Inclusief koffie/thee met gebak en een driegangendiner met consumptie. De lunch is NIET inbegrepen. U bent ongeveer 20.45 uur weer in Leeuwarden.

U dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

De volgende opstapplaatsen zijn ook mogelijk:

-Dokkum, bushalte Rondweg bij ziekenhuis de Sionsberg

-Damwoude, Birwa Tours (Conradi Veenlandstrjitte)

 -Quatrebras

 -E 10

-Leeuwarden

Verdere opstapplaatsen vanaf Leeuwarden zijn in overleg. Graag uw opstapplaats vermelden bij uw aanmelding. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op.

U kunt kosteloos annuleren, hiervoor hoeft niets extra's ingevuld te worden.

Heeft u ondersteuning/begeleiding nodig bij de tocht? Geef dit dan door bij de bijzonderheden. U kunt niet zelf een begeleider uitzoeken. Deze begeleider reist gratis met u mee.

Deze activiteit is op 30 oktober 2019