Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Landgoederentocht en Muziek van Weleer

Birwa tours brengt u vandaag allereerst naar Terwolde waar u wordt ontvangen met 2x koffie/thee met krentenwegge. Na de koffie stapt u weer in de bus samen met een gids die u meeneemt op een prachtige rondrit. In het wisselende stroomgebied van de IJssel met dijkhuizen, landgoederen, kastelen en vroege ontginningen van landbouw en veeteelt. De gids laat u de Veluwe, Salland en delen van de Gelderse Achterhoek zien en vertelt de verhalen en sagen die in deze gebieden de ronde doen.

Na de rondrit komen we terug in Terwolde, waar u aan tafel gaat voor een heerlijk stamppotmenu inclusief drankje en lekker dessert.

Het middagprogramma is zeer muzikaal, Aalt Westerman; zanger, gitarist, toetsenist en trompetist zorgt voor een gezellig zang-en luisterspektakel met liedjes uit vervlogen tijden en oude schoolliedjes. Terwijl u geniet van de muziek krijgt u 2x koffie/thee met wat lekkers aangeboden.

Rond 18.30u/19.00u  bent u weer terug bij uw opstapplaats, neemt u voor de terugweg gerust een broodje mee. De tocht is geschikt voor iedereen, ook voor minder valide gasten.

De volgende opstapplaatsen zijn ook mogelijk:

-Dokkum, bushalte Rondweg bij ziekenhuis de Sionsberg

-Damwoude, Birwa Tours (Conradi Veenlandstrjitte)

-Quatrebras

 -E 10

 -Leeuwarden

Verdere opstapplaatsen vanaf Leeuwarden zijn in overleg. Graag uw opstapplaats vermelden bij uw aanmelding. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op.

Deelnemers kunnen kosteloos annuleren, hiervoor hoeft niets extra's ingevuld worden. Is ondersteuning/begeleiding gewenst bij de tocht? Geef dit dan door bij bijzonderheden. De deelnemer kan niet zelf een begeleider uitzoeken. Deze begeleider reist gratis mee.

Heeft u ondersteuning/begeleiding nodig bij de tocht? Geef dit dan door bij de bijzonderheden. U kunt niet zelf een begeleider uitzoeken. Deze begeleider reist gratis met u mee.

Deze dagtocht wordt u aangeboden op dinsdag 28 januari 2020

 

 

 

 

 

Opgave: 
Via button "Aanvragen'