Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Herfst in Salland

Veenstra Reizen haalt u op uit Leeuwarden en neemt u mee naar Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Dit  gebied beslaat een groot gedeelte van de heuvelrug tussen Hellendoorn en Holten. De Sallandse heuvelrug is één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van West-Europa. De Holterberg is de bekendste heuvel in dit gebied, deze is 59.5 m hoog. Het hoogste punt is de (grote) Koningsbelt van 75 meter boven NAP. Tijdens een anderhalf uur durende rondrit vertelt een gids u alles over dit gebied, waar u in het najaar genieten kan van een warm kleurenfeest. Het bezoek wordt afgesloten met een gezellige en goed verzorgde bingo. U bent rond 18.00 uur weer terug in Leeuwarden.

Inbegrepen: koffie of thee met wat lekkers, zowel op de heen-als terugweg. Tussen de middag een stamppottenbuffet.

Bijzonderheden: De bus en de locaties zijn goed toegankelijk, u hoeft niet veel of ver te lopen.

De volgende opstapplaatsen zijn ook mogelijk: Buitenpost, Quatrebras, Hurdegaryp en Leeuwarden. Indien u andere wensen heeft, neemt u dan contact met ons op.

U kunt tot 2 weken voor de busreis kosteloos annuleren. Ook kunt u tegen een betaling van € 3.00 extra zich laten verzekeren voor annuleren. Dan kan er kosteloos worden afgezegd tot 1 dag voor vertrek, u betaalt dan bij afzegging alleen € 3.00.

Heeft u ondersteuning of begeleiding nodig bij de tocht? Geeft u dit dan door bij bijzonderheden, Thuisleven zoekt dan een begeleider voor u. U kunt deze begeleider niet zelf uitzoeken. Deze begeleider reist dan mee voor € 40.00

 

Deze bustocht is op 2 oktober 2019

Opgave: 
via de button "aanvragen"