Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Chocolade- atelier Magdalena en Hof van Twello

Prachtig in het bos bij Vierakker ligt Chocolade-atelier en Koffiehuis Magdalena. Chocolaterie Magdalena is opgericht in 2010 door Magdalena Haverkamp. Ze stort zich sindsdien volledig op het maken en verwerken van chocolade. Vanuit het chocolade-atelier in Vierakker/Wichmond worden vele soorten bonbons met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen en niet van conserveringsmiddelen. Dit komt de smaak van de bonbons ten goede en is daarom niet te vergelijken met de verschillende soorten chocolade die in de supermarkten verkrijgbaar zijn. De passie voor chocolade is bij binnenkomst in het atelier een ware belevenis. Alleen al de heerlijke geur van chocolade maakt u gelukkig. U wordt ontvangen met koffie/thee met gebak, vervolgens een presentatie, een film en een leuke demonstratie chocolade maken, u mag natuurlijk ook proeven!

Voor het middagprogramma stapt u weer in de bus welke u naar het hof van Twello brengt. U gaat gezellig aan tafel voor een streeklunch, u krijgt een introductie van de lunch: over de streekgerechten en producten van eigen land. Na deze smakelijke en informatieve lunch krijgt u een rondleiding in de groentekas met bijzondere gewassen en subtropische planten. Ook kunt u een bezoek brengen aan de grote streekwinkel, hier krijgt u een uitleg over de streekproducten en kunt u meerdere producten proeven. Tijdens de koffie met wat lekkers is er nog een "Vergeten Groenten Kwis" 

Op de terugreis mag u nog aanschuiven voor een 3-gangendiner inclusief consumptie, waarna Birwa Tours u weer naar uw opstapplaats terugbrengt.

De volgende opstapplaatsen zijn ook mogelijk:

-Dokkum, bushalte Rondweg bij ziekenhuis de Sionsberg

-Damwoude, Birwa Tours (Conradi Veenlandstrjitte)

 -Quatrebras

 -E 10

-Leeuwarden

Verdere opstapplaatsen vanaf Leeuwarden zijn in overleg. Graag uw opstapplaats vermelden bij uw aanmelding. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op.

U kunt kosteloos annuleren, hiervoor hoeft niets extra's ingevuld te worden.

Heeft u ondersteuning/begeleiding nodig bij de tocht? Geef dit dan door bij de bijzonderheden. U kunt niet zelf een begeleider uitzoeken. Deze begeleider reist gratis met u mee.

Deze tocht is geschikt voor iedereen en is op 25 maart 2020

Opgave: 
Via button "Aanvragen"