Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Bataviastad (Geannuleerd)

Batavia stad Fashion Outlet is de eerste fashion outlet in Nederland, gelegen aan het Markermeer in Lelystad. De outlet is genoemd naar het schip de Batavia uit 1628, waarvan een replica nabij is afgemeerd, bij de Bataviawerf.

Het charmante winkelcentrum is een imitatie van een vestingstad, compleet met een zware stadsmuur, drie stadspoorten, en autovrije klinkerstraten. Ruim 150 winkels van nationale en internationale modemerken bieden hier hun collecties aan met hoge kortingen, en dus is er voor elk wat wils. 

Niet alleen is je garderobe aangevuld na een bezoek aan Bataviastad, je kunt jezelf ook tegoed doen aan sieraden, chocolade en zelfs keukenwaar. Wilt je even tot rust komen? Relax en strijk neer in een van de hippe cafés of uitnodigende restaurants. 

Bataviastad is uitermate rollator en rolstoelvriendelijk.

Deze bustocht is op 22 januari 2020

Eten en drinken is voor eigen rekening.

Veenstra Reizen verzorgt deze tocht. Deelnemers kunnen tot 2 weken voor de busreis kosteloos annuleren. Deelnemers kunnen tegen betaling van € 3,- extra zich verzekeren voor annuleren. Dan kan er kosteloos worden afgezegd tot 1 dag voor vertrek. Bij afzegging wordt dan alleen € 3,- in rekening gebracht.

 

Opgave: 
Via button "Aanvragen"