Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Zorgverzekeraar Univé: Korting op uw zorgverzekering

Thuisleven heeft collectiviteitafspraken met Univé. Daardoor krijgen pashouders van Thuisleven korting op een polis bij Univé. U bespaart hierdoor al snel vele tientallen euro’s per jaar.

Collectieve voordelen

  • 10% korting op de Univé Zorg Vrij Polis of Univé Zorg Geregeld Polis
  • 10% korting op de premie van Collectieve Univé Extra Zorg polis Goed, Beter en Best
  • In deze aanvullende pakketten krijgt u onder andere € 1.000,- vergoeding voor beweegzorg (onder andere fysiotherapie).
  • Sluit u een aanvullende verzekering af? Dan krijgt u het pashoudersbedrag dat u voor Thuisleven betaalt van Univé retour.
  • Extra dag vervangende mantelzorg.

Aan u de keuze

Dichtbij huis
Wilt u zorg dichtbij huis, wilt u zelf kunnen beslissen welke zorgaanbieder u kiest bent u bereid om voor die keuzevrijheid iets meer te betalen? Dan is de Univé Zorg Vrij Polis een prima keuze. U bepaalt dan zelf naar welke zorgaanbieder u gaat en ontvangt 100% vergoeding voor alle vergoedingen uit de basisverzekering.

Goede planbare zorg
Vindt u het niet bezwaarlijk om in sommige gevallen iets verder te reizen voor goede planbare zorg? Dan is de Univé Zorg Geregeld Polis de juiste keuze voor u. Univé heeft 80% van de Nederlandse ziekenhuizen gecontracteerd. Bij de overige ziekenhuizen betaalt u minimaal 20% van de kosten. Voor spoedeisende hulp kunt u in elk ziekenhuis terecht.

Meer informatie

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over wat voor u de juiste keuze is, kom dan gerust langs op een Univékantoor (zie: www.unive.nl/contact).